Utegrill

Idag kom brorsan och hade med sig en kasserad kona från "vårt" jobb som ska få bli vår framtida utegrill och myseldning. Tur han har lyftkran på lastbilen, för den väger ca 200 kilo. Tungan rätt i munnen och så lyfte utegrillen från lastbilsflaket utan större problem. Var lite orolig genom att det blåser så förbaskat ute idag, men den landade tryggt och säkert på gräsmattan....
 
 
Bjöd in brorsan på ett kopp fika och sedan måste han rulla vidare, han hade massor med saker att göra idag medan det fortfarande var någolunda ljust ute. Tack.....och bock lillebror!
 
Tur att den gick lätt att rulla över gräsmattan så att den hamnade på rätt plats. Nu är det bara för oss att börja gräva ner den ca 20-30 cm och fylla den med sand innan vi kan börja elda i den. Jag skulle också vilja bygga något slags snyggare skydd runt om den också....av trä eller betongblock...kanske till och med mura med tegelstenar skulle vara snyggt....hmmmm...vilket lyxproblem. Vi ska också försöka bygga någon slags sittplats runt grillen också. Längtar efter att få grilla den första korven över öppen eld eller varför inte marsmallows...mums!
 
Tack igen!
 
Spara
Spara
Spara