}

6 oktober 2017

Hörnsjön

Allmänt Maya

Vid 10:00 åkte jag och Maya iväg för att gå en promenad runt Hörnsjön (den korta delen). Oj, så det var blött runt spåret, mindre skoj. De som sprang förbi oss skvittrade det om skorna på....sjask, sjask. Maya tyckte det var riktigt konstigt och lite otäck när de kom flåsande människor springandes bakom och förbi oss, men efter några hurtfriska människor som sprungit förbi oss, så brydde hon sig inte längre. Duktig tjej!
 
Det är otroligt fint runt Hörnsjön...
 
 
 
Efter promenaden så åkte vi till Regina´s för att köpa ett tikskydd och mer Mushmat....naturligtvis så blev det lite leksaker också. En som ska vara ute och en som ska vara inne. En i personalen hjälpte oss att prova ut vilket tikskydd som skulle passa henne - de fanns i olika färger (svart, rosa, turkos/grön), men jag valde svart. Nu syns det knappt att hon har det på sig...så, nu gäller det att komma ihåg att ta bort det innan hon ska ut och kissa, annars kommer det att bli mycket tvätt i onödan. Det har inte kommit något mer blod sedan i förrgår....så hon är utan skydd just nu. Men, det lär ju komma en dag då det kommer väl till pass...och nu har Maya två att välja på - den lilla svarta och de leopardmönstrade...hahhaha.
 
 
 
Hemma på gården igen så blev det provbusning med den nya uteleksaken....den gick hem! Maya verkade gilla den jättemycket...alltid lika skoj att se.
 
 
 
....och inneleksaken. Fick ingen bra bild när hon hade den i munnen, men oj så hon busade med den!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress