Granhäcken vs motorsågen

Nu har Jocke fått arbeta med sin julklapp från förra året....wroom...wroom!
 
Granhäcken har vuxit så otroligt mycket de senaste åren och stammarna har blivit jättegrova, så fram med motorsågen och börja kapa. Vi valde att kapa ner den ordentligt när vi ändå höll på....oj, så det blev ljust inne på gården + att vi får betydligt finare utsikt än förr. Nu får Maya mycket meratt titta på när hon står på köksbänken och tittar ut.
 
Före
 
 
Medan vi håller på
 
 
Kjedjan hoppade av motorsågen och medan Jocke gick in i garaget för att fixa till det så passade jag på att sätta granris i blomlådorna. Vi har ju liksom massor att ta utav nu....hahah.
 
 
 
Nu kör vi igen! Jag trodde faktiskt att Maya skulle tycka motorsågen skulle vara lite otäck, men icke sa nicke. Hon var med och drog ris hon med....men, det förstås....mer ifrån rishögen än till den...hahaha.
 
 
 
Efter
 
 
Jocke och jag käkade lite plommon från trädet och Maya ville smaka och verkade faktiskt tycka att plommon var riktigt gott. Eller åt hon bara för att vi gjorde det? De var riktigt goda och saftiga...måste nog plocka in dom nu.
 
 
Ja, då har vi bara resten kvar då....pust! Granhäcken skall jämnas till och att ris skall köras ner på majbrasan vi har en liten bit ifrån oss (bakom det stora röda tegelhuset - Markis farbriken). Men, ser ni vad ljust och luftigt det blev....riktigt nöjd med dagens arbete. Klapp på axlen på oss tvåbenta och naturligtvis den fyrbenta med!
 
 
Spara
#1 - - Anonym:

Det var en fin motorsåg! Tack älskling😘

Svar: Hahaha...varsågod. Bra jobbat :)
CARINA WESTIN