}
Idag så åkte jag och Maya för att titta på en husbil som Jocke blev förälskad i för någon vecka sedan. Jag tänkte att jag måste få se den på riktigt också, inte bara på papper. Jag vill ju liksom klämma och känna på allt...hahha!
 
 
Det är dessa två som jag/vi kollat på idag! En stor nackdel båda desa husbilar har är PRISET....jisses alltså, både ligger på över miljonen....
 
 
Vi börjar med en Kabe Travel Master x780 LGB - den till vänster, utan broschyrställ.
 
Den var superfin och smart med trapporna mellan sängarna, då kanske Maya själv kan kliva upp och ner ur sängarna själv. Men, det var ett litet överhäng ovanför det sista trappsteget, så jag vet inte om hon skulle klara det...hmmmm. Nackdelen med denna husbil var att det fanns förvånansvärt lite garderober...jag tror inte jag hittade en enda faktiskt. Den hade en nedfällbar säng från taket över matbordet...smart. Man märkte inte ens av att den fanns där. Toalett/dusch var så litet tyckte jag om man jämför med den bil vi har idag. Fördelen med denna husbil var att den hade ett ordentligt stort garage....det är så bra.
 
 
Nu till den jag blev förälskad i.....en Kabe Crossover x780 LXL - den som står bakom broschyrstället. 
 
Den här var stor och rymmlig...otroligt rymmlig faktiskt. Rätt mysigt med en dubbelsäng också....så man kan kramas under semestern också och kanske kan bli kliad på ryggen...hahhaha. I fothuset på den sängen fanns två trappsteg så att man kunde kliva upp utan att klättra över den som ligger längst ut....jag tänkte att där kanske Maya kunde komma upp utan problem. Denna husbil hade mycket mer förvaring och garderober, den hade också ett nedsänkbar säng ovanför matbordet. Den hade ocks å en mycket större yta att hålla på med i köksdelen än den andra Kaben jag tittade på. Denna husbil hade till och med ett barskåp...hahhaha....snacka om onödigt lyx enligt mig. Nackdelen med denna husbil var att det hade ett betydligt mindre garage, men jag tror att man skulle kunna få in bord och stolar genom luckan ändå. Fördelen var att toalettdelen var betydligt större med ett separat duschrum...det är bra.
 
 
Efter besökte på PJ:s så åkte jag bara tvärs över gatan till Granngården för att köpa lite mer hundgodis till Maya, men kom ut med schampo och balsam också....alltid bra att ha på lager hemma.
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress