Hurtta täcket...invigning!

Idag har Maya fått inviga hennes nya Hurtta täcke. Det är -7 grader ute och det blåser isande vindar ute - så det passade bra att testa hur det funkar. Hon var lite skeptisk.....hahahah!
 
 
 
Väl ute så travade hon på en liten stund...sedan skakade hon.....travade på en liten bit till och så skakade hon igen. Hurtta täcket gled hela tiden på sidan av hennes skakande.....suck. Det är lite stort på henne, men hon kommer ju troligtvis bli lite grövre + att det går ju att spänna in lite här och där. Hon vänjer sig nog att ha på sig täcket också....ju mer vi har det på.
 
 
 
Hemma på gården igen så hittade hon en pinne som inte satt fast...så det blev lite bus innan vi gick in igen. Hon verkar iallafall inte frysa...men, hon är ju inte heller stilla långa stunder....det finns mycket spring i de små benen.
 
 
Men, under hela promenaden så kissade hon INTE.....jag vet inte om hon tyckte det var otäckt med remmarna/gummibanden som man har runt bakbenen eller om det bara är för att det är lite otäckt att huka ner sig i det vita kalla.
 
Jag måste verkligen försöka korta dessa gummiband...de är superlånga på henne och har egentligen ingen funktion på henne just nu. Det är ju till för att hålla täcket på plast och att täcket inte ska blåsa upp över ryggen på henne. Just nu så hänger de mer bara och täcket glider åt sidan så fort hon skakar på sig....
 
Men, en sak som är säker....hon var riktigt go och varm på ryggen när jag tog av henne täcket....skönt!