}
Jag ver faktiskt inte hur jag skulle ha klarat mig igår och idag om vi inte hade haft uderbara lilla Maya hemma hos oss. Hon har varit min lilla snuttefilt....min lilla fina flicka. Gråter fortfarande mellan varven, men Maya får mig också att skratta...och det känns så skönt i allt detta tunga!
 
 
Men, gråten sitter inte långt bort...suck! Går in i hallen och ser på den tomma kroken där Kuros & Royces koppel har hängt, nu är det bara Mayas lilla koppel som hänger där.....och så börjar man att gråta igen. När ska det onda ta slut någongång....det känns som om jag inte riktigt sörjt Royce klart än och så Kuro på det! Åh, så han fattas mig....min underbart härliga kille Thomsten´s King of the Night - alias Kuro! Det känns så ofattbart fortfarande.
 
 
Jag har så fruktansvärt dåligt samvete!
 
Jag har ju varit så dålig i min mage de senaste månaderna så Jocke har fått i största del fått ta hand om Kuro. När vi skaffade Maya så var det naturligtvis mycket fokus på henne....så då fick han också vara ensammen. Men, om jag hade VETAT att detta var de sista dagarna/veckorna/månaderna jag hade med honom....om jag bara hade vetat! Ni andra hundägare därute...ta ingeting för givet! Det kan gå chockerande fort....så fort!
 
Krama era älskade hundar en extra gång idag från mig!
 
Spara
Grethe Hagen Sundbom

Åååååh men åååååh så TRIST da 😢😢😢😢😢😢😢😢😢 Skjönner godt at du gråter jeg!! Skal klemme extra godt på min Cookie fra deg jeg ♥️

Svar: Ja, det är så ledsamt och trist....jag bara gråter och gråter! Ge din hund många kramar från mig!
CARINA WESTIN

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress