Maya får finbesök idag!

Idag så kom både mina och Jockes föräldrar för att beskåda vårt underverk...lilla Maya! De tyckte hon var så otroligt söt och liten. Det är väl för roligt att se hur våra föräldrar lägger sig ner på gräsmattan, bara för att få gulla med Maya en liten stund...hahahah!
 
Maya var lite skeptiskt till mina föräldrars dvärgpudel Izor, hon tyckte det var lite jobbigt när han ville snusa på henne. Det är hon som vill snusa....inte bli snusad på.....en dam ut i tassarna med andra ord. Men, efter en stund så la sig nyhetens behag och hon kunde somna gott bredvid husse ute på gården.
 
 
Maya | |
#1 - - sanna hyvärinen:

OHH! Vi har också precis hämtat en liten (toy)pudel valp!! Kolla bild på bloggen :) Hur gammal är eran??

Svar: Våran lilla Maya blev 10 veckor i måndags :). Hur gammal är eran flicka/pojke? Måste genast gå in och titta på din blogg....
CARINA WESTIN

#2 - - sanna hyvärinen:

Vår Elton är 10 veckor på lördagen efter midsommar :) Hur går det för er att gå i koppel? Våran vill inte! Dock duktig på allt annat, kissa/bajsa ute och åka bil, äta mm. Just koppel är omöjligt hahha..

Svar: Hahaha....kopplet har vi inte ens testat än, men har köpte ett! Kanske är dags att testa.. Maya är också duktig på allt annat, men som sagt var - inget kopplet har vi haft på henne än, vi har bara haft henne hemma i 3 dagar ännu, men rakat nosen har vi hunnit med idag. Det var inte alls skoj!
CARINA WESTIN

#3 - - sanna hyvärinen:

Ohh, vi måste också försöka klippa/trimma Elton snart, han ser ut som ett ända stort kallufs :) Men jag ska spara din blogg, så kanske vi kan fråga varandra om råd ibland! Önskar er en fin midsommar! Kram Sanna

Svar: Tack....önskar er också en fin midsommar med en värmande sol! Kram
CARINA WESTIN

Upp