}
Idag så åker vi hem...nu var denna kalla blöta semestertripp slut. Nu ska det bli skönt att få komma hem! Första stoppet blev i Sollefteå och där passade vi på att ta en fika också i våra husbilar.
 
 
Nullar vi vidare mot Sidensjö för att kolla på några konstverk...några broar/bryggor som bara slutar ute i luften. Hmm, ja...man kan kanske kalla allt egentligen för konstverk skulle jag tro.
 
Det läskigaste Maya stött på under hela hennes resa, var just en staty av en skidåkande kvinna (kommer inte ihåg hennes namn)...men, den var superläskig iallafall - enligt Maya.
 
 
Nu är vi i Ö-vik igen....skönt! Nu ska vi bara åka förbi en affär för att köpa hem lite som ost, mjölk, bröd m.m. Jag och Maya väntade i husbilen medan husse sprang in på affären...
 
 
Oj, så Maya sprang på gården och lekte när vi kom hem. Det måste kännas så otroligt skönt att slippa det förbenade kopplet runt halsen. Hon sprang och sprang och när vi gick in tillslut så fortsatte hon att sprinag och lek inne. Just nu i skrivande stund ligger hon och sover på soffan bredvid sin älskade husse...
 
Är så glad över allt jag har i mitt liv just nu....
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress