}
Idag har vi packat husbilen, fyllt på vatten, busat med Maya, grävt lite för fibern, käkat gott (ansjovis paj), ätit efterrätt (rabarber paj), slöat i soffan, handlat och fyllt husbilens kylskåp....och en massa saker som jag säkert glömt bort redan. Nu är vi redo för vår första semestertripp....spännande!
 
 
....efter en massa bärande och packande så slocknade Jocke och Maya i soffan. De är väl för söta de två!
 
 
Sedan började Jocke gräva lite för fibern som vi ska ansluta till vårat hus - de ska vara färdiggrävt innan den sista juli. Det blir gräva av när vi kommer hem. Det värsta är att Maya verkar gilla att äta jord och granhäckens rötter....suck! Det är som om man hade småbarn när man har en hundvalp...allt ska in i munnen...än vad det är! Pust...ingen rast och ingen ro...men, det är samtidigt helt underbart!
 
 
Kolla in denna bild på vår helt galna lilla hundvalp. Maya jagar en fjäril och om ni tittar noga så ser ni att hon nästan har fångat den i munnen. Hon ser helt crazy ut....hhahahahah!
 
 
Efter vi varit ute en stund så bar vi lite mer grejer ut till husbilen och Maya fick ligga på altanen och titta på oss. Det var mindre populärt, men att bära henne hela tiden funkar ju inte heller. Så länge hon inte är 100 % lydig, ja...då får man sitta/ligga bakom en stängd altangrind.
 
 
....sedan blev det en liten välbehövlig vilostund för den lilla damen - i kökssoffan. Men, där får man vakta henne hela tiden så att hon inte hoppar ner själv på det hala klinkergolvet. Vi måste köpa oss en matta med halkskydd - allt för att hon inte ska skada sig!
 
 
Efterrätten - Rabarbersmulpaj med vaniljglass....mums!
 
Nä....godnatt på er alla och här har ni en lycklig tjej som slipper få någon spruta innan sängdags!
 
Spara
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress