Hade tänkt väga husbilen....men, det blev lunch istället!

Idag åkte vi i väg mot Lögdeå...där ska det finnas en våg som vi kan väga husbilen på. Men, naturligtvis så funkade den inte när vi kom dit....suck! Vi som så gärna ville veta vad husbilen väger....
 
 
Vi åkte då till Lenas vägkrog och käkade lunch istället. De hade en liten uteservering på baksidan och där fick Maya följa med...så det blev lite socialträning idag med för lilla gumman. Hon är så otroligt duktig, blir så imponerad av henne. Hon tar allt med ro och bara är. Naturligtvis så fick hon smaka lite mat av husse....av matte fick hon bara gurka.
 
 
När vi svängde av E4:an vid Husum så stannade Jocke husbilen....nu skulle jag köra! Nervöst...har aldrig kört den förut, men det klart att jag också ska kunna köra. Men, hua så stor den är - jag var nervös och Jocke var också minst lika nervös. Kör inte så nära gruskanten....tänk på att den är bred.....jisses amalia! Nä, så jag är glad att jag har en gubbe som är duktig på att köra - det får bli hans jobb i framtiden. Hopps han håller med mig! Men, samtidigt ju mer jag kör detso säkrare blir jag också....nu var jag inte alls säker - övning ger färdighet som det heter.

 
Vi bytte plats igen efter några kilometer....jag ville INTE ta den snäva svängen in på vår gård!
 
Spara