}
Idag vid 11:00 tiden så åkte vi från Gäddede till Strömsund för att titta på Beppes museeum, men döm om vår förvåning...det var stängt på grund av dåligt väder. Allvarligt...det är väl just vid dåligt väder som folk/turister är i rörelse och vill ha något att göra. Men, men...vi gick runt och tittade trots allt.
 
Maya hittade en liten schnauzervalp på 12 veckor som hon försökte busa med, men den andra valpen fattade inte riktigt varför hon sprang som en tok runt honom...hahaha. Jo, inne på ett ställe där de sålde hantverk så var en av kvinnorna där helt betagen av Maya. Hon sa att hon själv hade en svart dvärgpudeltik hemma och hade alltid velat träffa på en tvåfärgad pudel. Hon ville ta med våran Maya hem till sig...men, icke sa nicke...hon släpper vi ALDRIG!
 
 
Nu  åker vi till Ramsele och tittar fört på några gamla hus innan vi åker ner till campingen för en sista övernattning på denna resa. Monumentet ni ser i bakgrunden heter solporten....hmmmm.....ingen sol här inte!
 
 
Nu åker vi till campingen och mår gott i solen....så länge det nu varar. På kvällssidan blev det så innibomben kallt, vi satt ute påbyltade med jackor och filtar och önskade att vi hade haft med oss vinterjacka, mössa och vantar...svensk sommar...hmmmm! Maya låg ute med oss i vårt knä inbyltad hon med i filtar och där låg hon och sussade så sött. Mina föräldrars pudel Izor (14 år) fick också vara med oss invept i en filt han med.
 
Senare på kvällen så grillade vi korv, för att få lite värme i oss....mums så gott det var! Jocke han hade händerna fulla med korv och en liten Maya så han matade henne ála fågelstilen...med munnen med andra ord. Maya är inte alls bortskämd...näääääää.....inte alls!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress