Drivor med snö...

Det har snöat hela natten + att det har blåst....suck!
 
Först så käkade jag och Maya frukost och sedan klädde vi på oss för att gå ut i snöfallet. Kan det inte sluta snart, det är inte roligt längre. Det är riktigt obehagligt att gå efter vägarna, genom att vi har inga trottoarer här ute i obygden...så bilarna och långtradarna kommer riktigt ruskigt nära oss.
 
 
 
När vi kom in igen så blev det bus i soffan ett tag innan lilla Maya somnade så sött...
 
 
 
Nu är det dags att gå ut och skotta snö....trot eller ej....det har slutat snöa. Det enda negativa är väl att Mayas overall fortfarande är dyngblöt efter promenaden - så det blir att torka hennes päls med handuken när vi kommer in igen.
 
 
När husse startar snöslungan...då får Maya vackert gå in i huset. Hon är inte alls rädd för snöslungan och kommer därför farligt nära den. Vi tar absolut det säkra före det osäkra en gång som denna...ingenting får hända henne!
 
Nu ska husse skotta gångarna till Maya och jag ska skotta framför vårt garage och runt trappen....snart kan hon springa igen utan att behöva plumsa i snön.
 
 
 
Jippi...husse är klar och Maya får komma ut och inspektera gångarna. Det har kommit mycket snö nu, på vissa stället går snökanten upp till halva låret på mig.
 
 
Nu är vi klara för denna gång med snöskottandet, men tyvärr så har de på väderleksrapporten på tv:en lovat ännu mer snö de kommande dagarna....hoppas dom har fel! Nu ska vi gå in och ta lite go fika...för det är vi värda!