Hundar, hus och hjärtats längtan

(13 tim 56 min)
 
Juliet har nyligen förlorat sin älskade man Ben. Endast trettioett år gammal och änka stannar livet för Juliet. Hon isolerar sig hemma och tillbringar dagarna framför teven.
 
Hennes syster Louise lever ett på ytan perfekt liv. Hon är gift med framgångsrika egenföretagaren Peter, de har lilla sonen Toby och lever i ett snyggt, toppstylat hem. Men sedan barnet kom saknar Louise något i sitt äktenskap...
 
När mamma Diane lyckas locka ut sin ena dotter, Juliet, på hundpromenader, först med den egna terriern Minton och snart även andra hundpersonligheter i grannskapet, börjar det hända saker...
 
Utan hur Juliet vet hur det gått till, har hon plötsligt ansvar för en mängd hundar, katter och krukväxter som behöver omvårdnad när ägarna är bortresta. Dessutom får hon ernergi över till att börja renovera det viktorianska hus som hon och Ben köpte tillsammans. Men hjälp av Lorcan, en god vän till den stökiga med trevliga rockmusikälskande storfamiljen i huset intill, tar Juliet tag i ett rum i sänder något som verkar ha samma terapeutiska inverkan på hennes liv som hundpromenaderna har.
 
Boken får en 2:a av mig! Inte riktigt så bra som jag hade hoppats på...
 
Boken handlar om Juliet som förlorat sin man Ben och hon sörjer och sörjer och sörjer....hon pausar hela hennes liv och ser inte fram emot någonting. Hon stänger sig inne i det hus som hon och Ben köpt tillsammans och ser bara på teve...hon går knappt ut med sin älskade hund Minton längre.
 
Men, när sorgeåret gått och henns sorgetimme (som hon hade varje dag) blev kortare och kortare i samband med husrenoveringen tillsammans med grannen Lorcan så kommer hon sakta med säkert tillbaka till livet igen.