}
Är så upprörd, förbannad, uppgiven, ledsen och ritkgt arg just nu! Har fortfarande inte fått någon kallese från röntgenavdelningen och det har nu gått 3 veckor och inne på den 4:e veckan. Tog saken i egna händer och ringde till röntgenavdelning på Ö-viks sjukhus. Hon jag pratade med sa att jag fanns med i deras dataregister, men att jag tidigast kunde få komma dit den 11 maj....11 maj.....allvarligt! Hon sa att röntgenläkaren hade sagt att han ville vänta i minst 6 veckor innan en ct röntgen ufördes på mig....genom att jag ätit atibiotika. De ville vara säker på att all antiboitika gått ut ut kroppen innan en sådan undersökning/röntgen. Kom inte alls ihåg varför de inte ville göra rötgen...men tror det hade något med säkerhet att göra.
 
Jag får fortfarande springa på toaletten var annan eller var tredje timma, dygnet runt och har nu haft detta elände i över två månader....första gången jag var där var den 22 februari och då fick jag min första antibiotikakur. Sedan har ingenting blivit bättre...snarare sämre kan jag tycka.....jag blir gaaaaalen!
 
(Bilden kommer från denna sida)
 
Jag håller just nu på att ringa 1177 (vårdguiden) och hoppas att de kan räta ut några frågetecken åt mig gällande detta. Hon jag pratade med trodde att de inte se allt i mina tarmar om jag hade antibiotika kvar i systemet/tarmarna, men hon blev samtidigt förvånad över att jag skulle måsta vänta i 6 veckor. Hon sa att det brukar bara ta en vecka innan atibiotikan var ute ur systemet efter avslutad kur. Så där fick jag heller ingen hjälp.
 
Försökte ringa Human Resurs, men då var naturligtvis min läkare ledig idag och i morgon. För de på röntgen sa att de skickat ett fax till honom om detta....så kanske han vet mer varför jag måste vänta så länge på en ct röntgen. Ringa igen på fredag då alltså klockan 07:00 på morgonen och försöka få till en tid med honom och få några svar...om han nu kan ge några. För han kan ju inte vetat om detta med 6 veckor lika lite som akutläkaren jag pratade med när jag åkte in på akuten....vad sysslar dom med? Hon på Human Resurs sa att jag skulle höra av mig om jag fick feber igen....varför då kan man ju undra....får väl ännu en antibiotikakur då och hamnar ännu längre bort från att få en röntgen!
 
Fattar dom inte att här går en tjej och mår riktigt dåligt och börjar tro att det kan vara mer allvarliga saker på gång i mina tarmar än inflammerade tarmfickor...nä.....hua.....vill inte ens tänka på detta!
 
Snacka om att man känner sig liten och maktlös just nu....vad kan jag göra? När jag åkte in på akuten för några veckor sedan så trodde jag ju att nu kommer bollen i rullning...men, ack så jag bedrog mig! Jag blev hemskickad helt enkelt, genom att läkaren på akuten såg att jag stod under behandling redan och att hon tyckta att rätta steg togs. De stegen är inte helt nyktra kan jag säga....vinglar och tar några steg tillbaka hela tiden känns det som...
 
ÄR SÅ ARG JUST NU!
Spara
Anita

Men suck!! Förstår att du blir arg :(

Svar: Jag blir så vansinnig....jag vill ju bara få reda på varför jag har så ont!
CARINA WESTIN

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress