Lunnön

 
Varit ut till Lunnön och hälsat på Mats och Monika! Mamma och pappa var också där ;). Vi passade på att gå en promenad med hundarna på stigen/vägen som Mats gjort runt skogen (som Johanna sedan ska ha som ridväg).
 
Det var riktigt mysigt i skogen, förutom att Kuro och Yoshi hittade varsitt skinn som troligtvis kom från en hare. Kuro var alldeles hårig i munnen...blä! Men, vi fick ta de av honom och kastade bort den i en gammal rotfälla. Hundarna tyckte det var superskoj att få springa lösa och nosa på en massa djurspår - helst då Kuro som flög fram och tillbaka hela tiden. Men, han sprang aldrig för långt bort ifrån oss - han hade hela tiden koll på vart vi var. Duktig hund!
 
Kolla skinnet som Kuro kom med....
 
...han har fortfarande päls kvar i munnen, blä!
 
Full fart!
 
Alla vovvarna på samma bild - även fast de var lite utspridda!
 
Ståtlig tall!
 
Solen på väg ner...
 
Full fart på Kuro hela tiden...
 
Solen igen
 
Yeeehaawwww
 
Mys
 
Yoshi och Kuro
 
Jocke på väg in i skogen...
 
Killar på rad ;)
 
Oj, så huset håller på att förvandlas - det blir såååå fint! De ska i början på nästa år klä om fasaden och byta tak och fönster...kommer att bli jättefint tror jag! De har kastat om layouten inne, där farmor hade sitt kök har de nu som sitt sovrum och "finrummet" har blivit ett stort och härligt kök och Tv-rummet är kvar på samma ställe som förr.
 
På väg att byta fasad m.m
 
Tv-rummet
 
Köket
 
Sovrummet
 
Det härliga köket
Spara